Hi, ik ben Camille!

Al zo’n tien jaar breng ik heel wat tijd door in de keuken, meestal in de buurt van mijn oven.

Ik vind het fantastisch om desserten te maken: nieuwe dingen uitproberen, het recept aanpassen en opnieuw proberen, tot het helemaal op punt staat. Als jonge mama heb ik dan ook een zeer kritisch testpubliek thuis. Ik tover geregeld de klassiekers op tafel, zoals soesjes, rijstpap of een chocoladecake, maar probeer ook graag iets nieuws uit. Een regenboogtaart, themacupcakes of een limoncellocake? Ik maak het met plezier!

Bovendien weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om ook een gluten-, suiker- en lactosevrij aanbod te voorzien. Want iedereen geniet graag van een lekker dessert, toch?

De eerste kneepjes van het vak leerde ik op de patisserieafdeling van het Antwerpse PIVA. De échte kneepjes van het vak leerde ik in de ateliers van verschillende bakkerijen. Met al die kneepjes ging ik aan de slag in m’n eigen keukentje. Op elk familiefeest toverde ik iets nieuws op tafel of trachtte ik een oud recept te verbeteren. Alle suggesties gebruikte ik nadien om het recept op punt te zetten.

Vandaag verzorg ik ook jouw dessert op bestelling vanuit mijn atelier in Halle-Zoersel. Bekijk rustig het assortiment en laat me weten wat je graag op tafel zet. Heb je specifieke wensen of voorkeuren? Ik help je met plezier.

Tot snel.

Groetjes,

Camille

How do I like my eggs? Uhm. In a cake.

A party without cake is just a meeting.

May your day be filled with love, kindness and a little slice of apple pie.

Patisserie Camille op Facebook en Instagram

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Patisserie Camille via Facebook of Instagram.