Vegan & Intoleranties

Een suikervrije chocolademousse of lactosevrije macarons?

Ik vind het belangrijk dat iedereen van lekkere patisserie kan genieten. Daarom maakte ik werk van een assortiment op maat van mensen met een lactose-, suiker- of glutenvrij dieet. Daarnaast kan je ook kiezen voor enkele veganistische opties.

Lees meer

Koekjes & Donuts

Macarons, mellowcakes, American cookies ... Need I say more?

 

Lees meer

Taart & Gebak

Van fruittaart en tiramisutaart tot een lekkere cheesecake!

De meeste taarten zijn op basis van zes of acht personen en ook in mini-uitvoering te verkrijgen. Hieronder vind je het volledige aanbod. Vraag zeker achter de lactose-, suiker- en glutenvrije opties. Heb je nog iets anders in gedachten, dan bekijk ik graag samen met jou de mogelijkheden.

Lees meer

Bavarois & Mousses

Bavarois en mousses, zowel klassiek als hedendaags, maar ook soesjes, (mini)eclairs en zoveel meer!

 

Lees meer

Dessertbuffet

Van alles een beetje - kan het nog beter?

Afhankelijk van de gelegenheid is het fijn om verschillende desserten op tafel te kunnen zetten. Om het je makkelijk te maken heb ik er een aantal uitgewerkt. Een zomers tuinfeest of een luxewandeling doorheen alle desserten? Alles kan. Stel je liever een eigen buffet samen? Laat dan jouw voorkeuren gerust weten! Praktisch: Een buffet is mogelijk vanaf 12 personen. Een buffet kan in thema, zoals een bepaald(e) kleur/kleurenpalet  of bepaalde gelegenheid. Presentatiemateriaal kan voorzien worden.

Lees meer

Cakes & Cupcakes

Een gewone vanillecake, een lekkere cheesecake of enkele kleine cupcakes?

Met cake kan je eindeloos variëren. Geef daarom gerust je favoriete smaak door. Cupcakes kunnen afgewerkt worden in een bepaald thema (kleur, gelegenheid enzovoort). Vraag naar de lactose-, suiker- en glutenvrije opties.  

Lees meer